Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1600g368kcal22.4g54.4g6.4g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g160g154kcal6.7g27.2g0.3g7.8g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Chili paprika punainen39g16kcal0.8g3.5g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Soijakastike 72g43kcal3.7g6.8g0.1g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g60g100kcal10.4g12.8g0.7g0.5g
Basilika, tuore20g8kcal0.6g1g0.2g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11142g1722kcal99.6g281.8g17g31.8g
Valittu annoskoko5571g861kcal49.8g140.9g8.5g15.9g
Annoskoko puolitettuna2785g431kcal24.9g70.5g4.3g8g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465941