Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3600g760kcal43.2g122.4g7.2g75.6g
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow52g135kcal5.2g5.2g10.4g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11144g9048kcal665.2g286g580.4g163.6g
Valittu annoskoko5572g4524kcal332.6g143g290.2g81.8g
Annoskoko puolitettuna2786g2262kcal166.3g71.5g145.1g40.9g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188213