Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 98g866kcal0g0g97.9g0g
Sipuli (kuorittu)524g142kcal6.8g25.2g1g8.9g
Luumutomaatti pirkka, 83g3496g699kcal21g132.8g10.5g209.7g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g1398g4712kcal174.8g939.6g28g83.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11144g12958kcal414g2213.4g275.4g607.4g
Valittu annoskoko5572g6479kcal207g1106.7g137.7g303.7g
Annoskoko puolitettuna2786g3240kcal103.5g553.4g68.9g151.9g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828