Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 437g2344kcal3.9g3.1g261.9g0g
Sokeri 445g1807kcal0g444.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 314g448kcal39.3g0.9g32.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 511g1752kcal52g357.5g6.1g17.9g
Grahamjauho 432g1417kcal45.6g262.3g9.5g42.8g
Mustikka metsä- 1746g769kcal8.7g111.7g10.5g57.6g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g349g409kcal9.8g14g34.9g0g
Rahka Milbona873g594kcal106.5g34g1.7g0g
Sokeri 148g602kcal0g148.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.6g10kcal0g2.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 314g395kcal34.6g0.8g28.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11144g21093kcal600.8g2760g770.2g236.6g
Valittu annoskoko5572g10547kcal300.4g1380g385.1g118.3g
Annoskoko puolitettuna2786g5273kcal150.2g690g192.6g59.2g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293163