Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g2797g8334kcal83.9g134.2g123g0g
Kananmuna 50g(kpl)350g440kcal38.5g1g31.5g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g2097g6502kcal203.4g1298.3g44g125.8g
Sokeri 168g681kcal0g167.6g0g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Voi 140g1014kcal1.7g0.6g113.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11144g33942kcal655g3203.4g624.4g251.6g
Valittu annoskoko5572g16971kcal327.5g1601.7g312.2g125.8g
Annoskoko puolitettuna2786g8486kcal163.8g800.9g156.1g62.9g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975