Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g1226g2084kcal245.2g0g122.6g0g
Peruna, uusi 911g708kcal15.4g146.6g1.8g9.1g
Sipuli kuivattu 35g95kcal3.7g12.3g0.6g12.3g
Keittojuurekset, apetit700g182kcal6.3g33.6g2.1g16.1g
Vesi, vesijohtovesi 2627g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g39g96kcal2.3g3.3g8.1g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g26g85kcal2.6g13.1g2.6g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11144g6502kcal551g417.8g275.6g80.2g
Valittu annoskoko5572g3251kcal275.5g208.9g137.8g40.1g
Annoskoko puolitettuna2786g1626kcal137.8g104.5g68.9g20.1g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.7g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125