Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado1647g758kcal9.9g181.2g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 1542g522kcal31.8g66.6g3.2g39.3g
Parsa 1297g201kcal16.6g15.6g2.6g19.4g
Ruokaöljy keskiarvo 140g1238kcal0g0g140g0g
Hunaja 105g347kcal0.5g84.9g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 210g46kcal0.7g3.4g0g0.2g
Jäävuorisalaatti, rapea631g63kcal6.9g5g1.3g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11144g6350kcal132.8g713.4g294.2g133g
Valittu annoskoko5572g3175kcal66.4g356.7g147.1g66.5g
Annoskoko puolitettuna2786g1588kcal33.2g178.4g73.6g33.3g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739