Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g170g595kcal10.2g129.2g2.9g3.4g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 2000g768kcal20g138g4g50g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Basilika, tuore 20g5.4kcal0.6g0.2g0.2g0.3g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)1000g460kcal32g48g15g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss150g503kcal33g0.1g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11152g8053kcal555.8g651.6g334g114.2g
Valittu annoskoko5576g4026kcal277.9g325.8g167g57.1g
Annoskoko puolitettuna2788g2013kcal139g162.9g83.5g28.6g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796