Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 37g271kcal0.4g0.1g30.3g0g
Sokeri42g172kcal0g42.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu29g36kcal3.2g0.1g2.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen37g12kcal1.2g1.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g194kcal5.8g39.6g0.7g2g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton30g96kcal6.9g3.1g6.2g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g124g647kcal5.6g65.9g39.8g13.7g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g100g557kcal6.5g56.7g33.8g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton100g159kcal8g4g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g4296kcal75.4g428.8g252.6g31.4g
Valittu annoskoko558g2148kcal37.7g214.4g126.3g15.7g
Annoskoko puolitettuna279g1074kcal18.9g107.2g63.2g7.9g
Arvot/100g100g385kcal6.8g38.4g22.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202302