Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy181g959kcal14.3g57.9g76g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen38g272kcal0.4g0.4g30.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g75g452kcal15.8g5g40.7g0g
Kananmuna kuoreton 264g377kcal33g0.8g27.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g4119kcal127g128.2g348g0g
Valittu annoskoko558g2060kcal63.5g64.1g174g0g
Annoskoko puolitettuna279g1030kcal31.8g32.1g87g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478