Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai83g291kcal10g59g1.7g2.5g
Maito, Kevyt42g19kcal1.4g2g0.6g0g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.8g10kcal0.1g2.2g0.1g0g
Rypsiöljy 25g224kcal0g0g25.3g0g
Sokeri 70g286kcal0g70.3g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 270g121kcal0.5g25.5g0.3g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g2085kcal39.6g320g68.6g14.8g
Valittu annoskoko558g1043kcal19.8g160g34.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna279g521kcal9.9g80g17.2g3.7g
Arvot/100g100g187kcal3.5g28.7g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137254