Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse60g446kcal0g0g49.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 157g538kcal16g109.8g1.9g5.5g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 66g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 103g416kcal0g102.4g0g0g
Mustikka metsä- 109g48kcal0.5g6.9g0.7g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g3097kcal50g440.8g117.8g18.2g
Valittu annoskoko558g1549kcal25g220.4g58.9g9.1g
Annoskoko puolitettuna279g774kcal12.5g110.2g29.5g4.6g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644