Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 50g187kcal7.2g28.5g3.6g5g
Margariini 70%, keiju laktoositon 67g417kcal0g0g47.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 50g13kcal1.6g1.5g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g62g35kcal5.3g3.1g0.1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g50g40kcal1.3g2g3g0g
Sokeri 42g172kcal0g42.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5g17kcal0g4.1g0g0.1g
Raparperi 125g42kcal0.9g6.9g0.1g1.7g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g2346kcal56.6g247.4g120.4g17g
Valittu annoskoko558g1173kcal28.3g123.7g60.2g8.5g
Annoskoko puolitettuna279g587kcal14.2g61.9g30.1g4.3g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201475