Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g45g330kcal0.5g0.5g36.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 88g302kcal9g61.6g1.1g3.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 45g39kcal1.4g2g2.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g77g16kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Oliivi kivetön musta rainbow23g41kcal0.1g1.3g3.8g0g
Katkarapu 90g62kcal13g0g1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%90g145kcal2.4g2.4g13.5g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 45g171kcal12.6g0g13.5g0g
Muna, annos 60g54g48kcal4.1g0.5g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g2303kcal87.2g142.6g150.4g8.4g
Valittu annoskoko558g1152kcal43.6g71.3g75.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna279g576kcal21.8g35.7g37.6g2.1g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460