Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Pilko sipuli.

Laita pannulle pieni tilkka öljyä.

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää 2 tölkkiä (780 g) pastakastiketta.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Lisää mausteita maun mukaan.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Viltsukka10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 180g231kcal37.3g0g9g0g
Luomu pastakastike (Pirkka), annos 390g351g130kcal3.5g21g3.9g5.6g
Oliiviöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Sipuli 25g7.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g785kcal82.2g44.4g31.2g12g
Valittu annoskoko558g392kcal41.1g22.2g15.6g6g
Annoskoko puolitettuna279g196kcal20.6g11.1g7.8g3g
Arvot/100g100g70kcal7.4g4g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291630