Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g180g220kcal40.3g0g6.4g0g
Porkkana 23g7.4kcal0.1g1.3g0g0.6g
Valkosipuli 4.1g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g113g5.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.5g6.9kcal0.2g0.2g0.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g225g56kcal2.9g9.5g0.5g0g
Basilika, tuore 5.6g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Oregano, kuivattu 2.3g6.9kcal0.2g0.5g0.2g1g
Oliiviöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g663kcal89g25.8g21g4.2g
Valittu annoskoko558g332kcal44.5g12.9g10.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna279g166kcal22.3g6.5g5.3g1.1g
Arvot/100g100g59kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234