Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis360g403kcal79.1g0g10.8g0g
Porkkanaraaste 200g75g20kcal0.4g4g0.1g1.9g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Korppujauho (Myllyn Paras)15g55kcal2.1g10.9g0.4g0.6g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Hirvenjauheliha oma saalis56g62kcal12.3g0g1.7g0g
Porkkanaraaste 200g12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)2.3g8.6kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Rypsiöljy 0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g1207kcal190g38.8g35g7g
Valittu annoskoko558g604kcal95g19.4g17.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna279g302kcal47.5g9.7g8.8g1.8g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852