Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.5kcal0.1g1.2g0g0.5g
Tomaattimurska 113g33kcal0.6g6g0.2g2.1g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g113g56kcal1.7g2.2g4.5g2.2g
Hunaja 4.5g15kcal0g3.6g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 75g100kcal6.3g13.2g1.5g3.7g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 38g120kcal9.1g17.1g0.7g3.3g
Herne 30g21kcal1.5g2.8g0.1g0.9g
Kukkakaali 75g18kcal1.4g1.6g0.2g1.7g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g864kcal42g97g28g29g
Valittu annoskoko558g432kcal21g48.5g14g14.5g
Annoskoko puolitettuna279g216kcal10.5g24.3g7g7.3g
Arvot/100g100g77kcal3.8g8.7g2.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381982