Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g7g4.3kcal0.9g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g313kcal9.3g63.8g1.1g3.2g
Oliiviöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen168g234kcal32g0g11.8g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g139g49kcal1.4g9.1g0.7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g70g252kcal19.6g1.4g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g1806kcal126.8g150.2g75.6g6.8g
Valittu annoskoko558g903kcal63.4g75.1g37.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna279g452kcal31.7g37.6g18.9g1.7g
Arvot/100g100g162kcal11.4g13.5g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396418