Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g45g153kcal3.8g32.5g0.8g3.2g
Kesäkurpitsa113g19kcal0.5g2.8g0.7g0.8g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)28g3.1kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 113g116kcal3.9g20.3g1.2g3.3g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)169g59kcal1.7g11.7g0.8g2.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g45g9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)45g81kcal10.4g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g883kcal41.8g138.6g14.6g21.2g
Valittu annoskoko558g442kcal20.9g69.3g7.3g10.6g
Annoskoko puolitettuna279g221kcal10.5g34.7g3.7g5.3g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349