Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 20g6.5kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Fenkoli, annos 100g20g6.2kcal0.2g1.5g0g0.6g
Maa-artisokka 80g36kcal0.4g6.6g0.2g3.2g
Lehtiselleri 14g1.8kcal0.2g0.2g0g0.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g14g3.4kcal0.3g0.4g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Vesi340g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 50g48kcal1.5g9.8g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g286kcal5.8g40.8g9g11g
Valittu annoskoko558g143kcal2.9g20.4g4.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna279g72kcal1.5g10.2g2.3g2.8g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.7g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404