Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g160g37kcal2.2g5.4g0.6g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g16g15kcal0.7g2.7g0g0.8g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Chili paprika punainen3.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Soijakastike 7.2g4.3kcal0.4g0.7g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g6g10kcal1g1.3g0.1g0g
Basilika, tuore2g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 321g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g173kcal10g28g1.6g3.2g
Valittu annoskoko558g86kcal5g14g0.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna279g43kcal2.5g7g0.4g0.8g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465941