Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 200g243kcal42.5g0g8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Paprika vihreä 85g18kcal0.8g2.1g0.3g1.6g
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi35g30kcal1.7g5.6g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%100g60kcal1.2g2.8g5g0g
Smetana, Valio, hyla50g195kcal1g1.2g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1117g1150kcal96.6g32.2g69.4g6.6g
Valittu annoskoko559g575kcal48.3g16.1g34.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna279g287kcal24.2g8.1g17.4g1.7g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.9g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162