Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g22g5.5kcal0.3g0.9g0g0g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.4g11kcal0.5g0.1g1g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g109g45kcal1.5g8.9g0.3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)88g144kcal2.6g3.5g13.1g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g175g210kcal24.5g2.1g0.7g0.2g
Leivontamargariini Euroshopper18g126kcal0.2g0.2g14g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.6.6g23kcal0.9g4.5g0.2g0.2g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g5.2g15kcal0.5g3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1117g1159kcal62g46.4g58.8g0.8g
Valittu annoskoko559g579kcal31g23.2g29.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna279g290kcal15.5g11.6g14.7g0.2g
Arvot/100g100g104kcal5.5g4.2g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=42761