Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 2.8g8.8kcal0.4g0.5g0.4g1g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk100g27kcal0.6g5.3g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 85g65kcal1.6g13.2g0.2g0.9g
Paprika punainen 43g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g100g170kcal19g0g10g0g
Ketsuppi, Heinz13g13kcal0.1g3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1117g618kcal45.4g52.8g22.2g10.2g
Valittu annoskoko559g309kcal22.7g26.4g11.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna279g155kcal11.4g13.2g5.6g2.6g
Arvot/100g100g55kcal4.1g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019