Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g170g595kcal10.2g129.3g2.9g3.4g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 2001g768kcal20g138.1g4g50g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha801g1329kcal152.1g0g80.1g0g
Basilika, tuore 20g5.4kcal0.6g0.2g0.2g0.3g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)1001g460kcal32g48g15g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss150g503kcal33g0.2g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11160g8059kcal556g652.2g334.4g114.2g
Valittu annoskoko5580g4029kcal278g326.1g167.2g57.1g
Annoskoko puolitettuna2790g2015kcal139g163.1g83.6g28.6g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796