Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1803g642kcal2.9g128.2g1.6g36.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g14g49kcal0.5g10.8g0.5g0g
Margariini 60%, keskiarvo 676g3601kcal2.2g2.4g405.7g0g
Kananmuna kuoreton 744g1061kcal93g2.2g76.2g0g
Sokeri 766g3110kcal0g765.5g0g0g
Maapähkinä 316g1793kcal80.8g41.6g135.7g49.9g
Korppujauho 902g3301kcal94.6g675.2g9.3g47.8g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g90g307kcal10.8g54.1g2.5g10.8g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 225g76kcal6.9g11g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11160g28037kcal588g3416g1263.4g289.6g
Valittu annoskoko5580g14019kcal294g1708g631.7g144.8g
Annoskoko puolitettuna2790g7009kcal147g854g315.9g72.4g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739