Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 360g65kcal2g9g1.4g2.5g
Herkkusieni 1080g172kcal22.7g3.2g3.6g16.2g
Paprika keltainen 432g130kcal4.1g22g0.9g8.6g
Sipuli 288g87kcal3.6g13.8g0.6g4.9g
Parsakaali brokkoli 1440g505kcal66.5g28.1g4.3g36g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g108g76kcal8.6g8.9g3.9g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g108g238kcal0g58.3g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g36g120kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee1728g1780kcal399.2g0g25.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11160g6344kcal1013.4g286.6g81.2g136.4g
Valittu annoskoko5580g3172kcal506.7g143.3g40.6g68.2g
Annoskoko puolitettuna2790g1586kcal253.4g71.7g20.3g34.1g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369