Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g1800g432kcal32.4g54g9g34.2g
Sipulikuutiot rainbow1800g180kcal27g27g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)180g1134kcal0g0g126g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki1800g2700kcal18g108g234g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11160g8892kcal154.8g378g738g93.6g
Valittu annoskoko5580g4446kcal77.4g189g369g46.8g
Annoskoko puolitettuna2790g2223kcal38.7g94.5g184.5g23.4g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888