Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala900g2160kcal99g396g18g108g
Tonnikala vedessä 2070g2162kcal464.5g0g31g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1350g274kcal8.1g51.3g4.1g18.9g
Polar 5% juusto900g1530kcal279g0g45g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g360g396kcal64.8g7.2g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11160g13044kcal1830.8g909g217.8g253.8g
Valittu annoskoko5580g6522kcal915.4g454.5g108.9g126.9g
Annoskoko puolitettuna2790g3261kcal457.7g227.3g54.5g63.5g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391