Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino600g2040kcal138g318g22.2g36g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1200g1657kcal225g0g84g0g
Sipuli 540g163kcal6.8g25.9g1.1g9.2g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g600g420kcal19.2g72g4.2g18.6g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 2100g791kcal79.8g107.1g2.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 540g678kcal59.4g1.4g48.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11160g11499kcal1056.4g1048.8g324.6g127.6g
Valittu annoskoko5580g5750kcal528.2g524.4g162.3g63.8g
Annoskoko puolitettuna2790g2875kcal264.1g262.2g81.2g31.9g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97381