Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Fenkoli, annos 100g200g62kcal2.5g14.6g0.4g6.2g
Maa-artisokka 800g364kcal4g65.6g1.6g32g
Lehtiselleri 140g18kcal1.6g1.5g0.3g1.4g
Kanttarelli, tuore, annos 100g140g34kcal2.5g4.2g0.7g2.7g
Lihaliemikuutio Maggi2g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Vesi3400g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 500g483kcal15g97.9g1.6g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11164g2857kcal58.2g405.4g91.6g110g
Valittu annoskoko5582g1428kcal29.1g202.7g45.8g55g
Annoskoko puolitettuna2791g714kcal14.6g101.4g22.9g27.5g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404