Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3002g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 2001g654kcal12.4g111.3g4g51g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl30g270kcal0g0g30g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g30g36kcal0.8g1.8g2.7g0.5g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g400g480kcal12.8g18g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11168g3073kcal58.6g299.8g154.2g107.8g
Valittu annoskoko5584g1537kcal29.3g149.9g77.1g53.9g
Annoskoko puolitettuna2792g768kcal14.7g75g38.6g27g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011