Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 81g717kcal0g0g81g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2401g600kcal24g132.1g0g33.6g
Vesi1201g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Basilika, kuivattu 9g23kcal1.3g1.8g0.4g3.6g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 1201g2010kcal333.1g0.1g74.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11184g7270kcal748.6g361.8g315.6g103.4g
Valittu annoskoko5592g3635kcal374.3g180.9g157.8g51.7g
Annoskoko puolitettuna2796g1817kcal187.2g90.5g78.9g25.9g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298802