Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 67g594kcal0g0g67.2g0g
Broilerisuikaleet1080g1320kcal230g0g43.2g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Makaroni, pasta 720g2357kcal73.4g478.1g7.9g24.1g
Paprika keltainen 240g72kcal2.3g12.2g0.5g4.8g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g480g576kcal15.8g23g48g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 4.8g12kcal0.7g1g0.2g1.9g
Curryjauhe (-), annos 5g12g39kcal1.2g6g1.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11184g10408kcal674.4g1117.8g339.6g84.4g
Valittu annoskoko5592g5204kcal337.2g558.9g169.8g42.2g
Annoskoko puolitettuna2796g2602kcal168.6g279.5g84.9g21.1g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396358