Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 2519g1172kcal12.6g211.6g5g47.9g
Raparperi 1799g606kcal12.4g99g1.8g25.2g
Sokeri 306g1242kcal0g305.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 34g115kcal0g27.9g0g0.5g
Kaurahiutale 288g1077kcal41.7g164.1g21g28.8g
Vehnäjauho puolikarkea 234g803kcal23.8g163.7g2.8g8.2g
Sokeri 130g526kcal0g129.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g18g56kcal2g10.8g1.3g5g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)270g1943kcal0g0g215.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11196g15079kcal185g2224.2g495.6g231.2g
Valittu annoskoko5598g7540kcal92.5g1112.1g247.8g115.6g
Annoskoko puolitettuna2799g3770kcal46.3g556.1g123.9g57.8g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191