Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl721g2450kcal100.9g403.5g48.3g79.3g
Vesi1801g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)2702g1081kcal100g175.6g2.7g0g
Mustikka metsä- 14g6.3kcal0.1g0.9g0.1g0.5g
Pellavansiemenöljy270g2432kcal0g0g270.2g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl90g576kcal12.6g3.1g56.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11196g13089kcal427.2g1166.2g756g159.6g
Valittu annoskoko5598g6545kcal213.6g583.1g378g79.8g
Annoskoko puolitettuna2799g3272kcal106.8g291.6g189g39.9g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.4g6.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343111