Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 1802g2193kcal383g0g72.1g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g518g78kcal9.8g8.8g0.5g0g
Paprika punainen 338g99kcal3.2g15.2g1.4g6.4g
Sipuli (kuorittu)124g34kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)1014g406kcal21.3g68.9g4.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)45g117kcal5.9g5.4g8.1g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g135g1217kcal0g0g135.2g0g
Riisi, keitetty, suolaa 1622g2222kcal39.4g490.5g4.5g14.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11196g12729kcal928.4g1189.4g452.2g47.2g
Valittu annoskoko5598g6364kcal464.2g594.7g226.1g23.6g
Annoskoko puolitettuna2799g3182kcal232.1g297.4g113.1g11.8g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88853