Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK24g38kcal5g0.1g21.6g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 10g29kcal1.1g0.3g2.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 20g66kcal0.4g0.6g7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g271kcal13.4g2.6g62.4g0g
Valittu annoskoko56g135kcal6.7g1.3g31.2g0g
Annoskoko puolitettuna28g68kcal3.4g0.7g15.6g0g
Arvot/100g100g242kcal12g2.3g55.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217632