Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita21g67kcal2.1g13.6g0.4g2.7g
Vehnäjauho, sunnuntai14g48kcal1.6g9.6g0.3g0.4g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 17g5kcal0.5g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g293kcal8.6g50.6g6g6.2g
Valittu annoskoko56g146kcal4.3g25.3g3g3.1g
Annoskoko puolitettuna28g73kcal2.2g12.7g1.5g1.6g
Arvot/100g100g261kcal7.7g45.1g5.3g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760