Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.5g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 3.5g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Grahamjauho 2.8g9kcal0.3g1.7g0.1g0.3g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g10g61kcal1.9g0.5g5.4g1.4g
Banaani, kuorittu 19g16kcal0.2g3.5g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ruokasooda 0.3g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 5g37kcal0.1g0g4.1g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g5g19kcal0g4.9g0g0g
Sokeri 4.3g17kcal0g4.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g362kcal7.2g35.4g20.6g4.2g
Valittu annoskoko56g181kcal3.6g17.7g10.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna28g91kcal1.8g8.9g5.2g1.1g
Arvot/100g100g324kcal6.4g31.6g18.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844