Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g10g13kcal0.4g0.5g1g0g
Auringonkukansiemen 8.3g50kcal1.9g1.1g4.1g0.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 5g34kcal1.3g0.3g2.9g0.6g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale4.2g2.5kcal0.4g0.2g0g3g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g5g24kcal1.2g1.7g1.4g1.4g
Fiber husk (1rkl=10g)0.8g0.1kcal0g0g0g0.7g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g1.7g6.3kcal0.3g0.7g0.4g0.2g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki11g6.2kcal0.9g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g300kcal15g10.8g21.4g12.8g
Valittu annoskoko56g150kcal7.5g5.4g10.7g6.4g
Annoskoko puolitettuna28g75kcal3.8g2.7g5.4g3.2g
Arvot/100g100g268kcal13.4g9.6g19.1g11.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339415