Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 19g65kcal1.9g13.2g0.2g0.7g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Rypsiöljy 8.2g72kcal0g0g8.2g0g
Mustikka metsä- 18g7.7kcal0.1g1.1g0.1g0.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g380kcal4g50.8g17g2.6g
Valittu annoskoko56g190kcal2g25.4g8.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna28g95kcal1g12.7g4.3g0.7g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.3g15.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746