Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4.2kcal0g1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)8.3g11kcal0.9g0g0.8g0g
Margariini, 60%, Rainbow2.1g12kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g4.2g14kcal0.5g2.8g0.1g0.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl4.2g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 25g10kcal0g2g0g0.4g
Fariinisokeri0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g190kcal3.8g31.4g5g1.6g
Valittu annoskoko56g95kcal1.9g15.7g2.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna28g48kcal1g7.9g1.3g0.4g
Arvot/100g100g170kcal3.4g28g4.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173006