Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Sokeri 11g45kcal0g11.1g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)8.8g63kcal0.1g0.1g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g8g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4.4g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mantelilastu (A la meira)4.4g26kcal1.1g0.3g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g418kcal7.6g48.6g21.2g0.8g
Valittu annoskoko56g209kcal3.8g24.3g10.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g104kcal1.9g12.2g5.3g0.2g
Arvot/100g100g372kcal6.8g43.3g18.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928