Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g26g146kcal2.5g8.3g10.7g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g10g34kcal0.2g0.3g3.5g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g20g120kcal4.2g1.4g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g600kcal13.8g20g50.4g0g
Valittu annoskoko56g300kcal6.9g10g25.2g0g
Annoskoko puolitettuna28g150kcal3.5g5g12.6g0g
Arvot/100g100g536kcal12.3g17.9g45g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104