Jauheliha-hapankaalipata

Paista jauheliha, lisaa sipuli.

Kuumenna kattilassa vesi ja sekavihannekset seka paprika.

Lisaa joukkoon jauheliha ja sipuli.

Anna kuumentua.

Lisaa joukkoon hapankaali ja anna hautua vahintaan puoli tuntia, mielellaan kauemmin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Mato81

Mato81 sanoi...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

maanantai 21.04.2008 klo 19:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 7.3g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Paprika, punainen2.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Hapankaali 19g5.2kcal0.2g0.8g0g0.4g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha17g28kcal3.2g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g74kcal7.2g2.8g3.4g1.6g
Valittu annoskoko56g37kcal3.6g1.4g1.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna28g18kcal1.8g0.7g0.9g0.4g
Arvot/100g100g66kcal6.4g2.5g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63526