Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 5.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruohosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 10g13kcal0.8g1.8g0.2g0.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 8.8g5.6kcal0.3g0.4g0.3g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)8.8g13kcal1.4g0.4g0.7g0g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 19g10kcal0.3g2.5g0g0.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g96kcal5.8g10.6g3.2g1.6g
Valittu annoskoko56g48kcal2.9g5.3g1.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna28g24kcal1.5g2.7g0.8g0.4g
Arvot/100g100g85kcal5.2g9.4g2.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964