Täytetyt jauheliharullat

Sekoita jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Ota leivinpaperi ja laita siihen sopivan kokoinen köntti jauhelihataikinaa ja levitä se lituskaksi.

Laita jauhelihan päälle pekoniviipale sekä juustoviipaleja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi.

Paista juoksevassa rasvassa ja lisää kypsennyksen lopussa creme bonjour kerma ja hauduta rullat siinä kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1196 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.8g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g4.2g12kcal0.8g0g1g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%3.8g11kcal1.1g0.1g0.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)9g12kcal1g0g0.8g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (X-tra), annos 10g0.7g4.9kcal0g0g0.5g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g9g17kcal0.2g0.7g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g239kcal16g2g18.2g0g
Valittu annoskoko56g119kcal8g1g9.1g0g
Annoskoko puolitettuna28g60kcal4g0.5g4.6g0g
Arvot/100g100g213kcal14.3g1.8g16.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274954