Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.7g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Persilja 2.3g0.6kcal0g0g0g0.2g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas4.7g13kcal0.9g0g1g0g
Bataatti, kuorittu 7g5.7kcal0.1g1.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.6kcal0.1g1.4g0g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g8.4g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 7g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g69kcal2.8g8.2g2g2.4g
Valittu annoskoko56g35kcal1.4g4.1g1g1.2g
Annoskoko puolitettuna28g17kcal0.7g2.1g0.5g0.6g
Arvot/100g100g62kcal2.5g7.3g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54926